Hallen

Här kommer nu lite bilder på hallen i huset, bortse från den röda färgen för vi ska måla vitt :)

Första bilden är tagen från ingången till vardagsrummet

Rakt fram ser ni ytterdörren, till höger är köket och till vänster kommer trappan upp till andra våning. Som ni ser så finns det endast en liten bit vägg till höger om ytterdörren. Där kommer vi ha en skohylla, eller närmare bestämt två stycken som vi staplar på höjden. Dessa hyllor kommer lackas svarta.



Nästa bild visar den enda vägg vi har i hallen, det är alltså här jag måste ha ngt för att hänga av sig kläderna

Väggen som ni ser det står en stege mot kommer direkt efter ingången till köket, den väggen är ca 68 cm innan det sen kommer en "utbuktning" på väggen. Själva "utbuktningen är ca 17 cm och sen är det ca 70 cm in till hörnet. Men då måste man också tänka på att det går ut rör och ett element är lite i vägen så man kan inte riktigt utnyttja hela väggen. Och som ni sen ser så finns det ett element på den andra väggen, efter det kommer ingången till vardagsrummet. 





Inte så lätt som ni säkert förstår. Ge mig nu massa tips om hur jag kan göra.
Har en liten idé men den är inte så rolig men den är iaf praktisk...tror jag. Man måste ju tänka på att vi är några stycken i familjen ;)

Här får ni även se andra delen av hallen. Den dörr som är röd är en klädkammare/förråd och där kommer vi behöva förvara alla skor, jackor m.m som inte används.
Den andra dörren leder ner till källaren.


Kommentarer
Postat av: Martina

Hmhm, vilken hall.. Men ni ska nog få ihop det. Finns de möjlighet att du gör en planritning o mejlar mig? Hur Handyman är Fredrik;-) jag funderar på en platsbyggd historia, som slukar massor och förvillar bort lite av alla hörn o kanter. I en hall med så många dörrar tjänar ni på att bygga "fyrkantigt" tror jag.. Jag ska se om jag kan skissa lite:-) inget lätt uppdrag, fy sjutton för hallar, o ungar. :-)

2011-11-16 @ 22:16:24
Postat av: Martina

En fråga till:-) vad har du själv för ide?

2011-11-16 @ 22:32:46



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra