Go´kväll

Home sweet home :)

Skönt att åka i väg på semester men skönt att komma hem med, att få sova i sin egna säng, slippa höra alla knarrande ljud i husvagnen så fort ngn råkar röra på sig :)

Har vart jättetrött idag så när vi kom hem idag blev det en tupplur, sen va man ju tvungen att inhandla lite mat med för i kylskåpet ekade det.

Bara jag o Robin hemma i kväll så vi åt lite gott men sen begav han sig ut till sina kompisar igen och jag bäddade ner mig i soffan och jag stormtrivs nu under mina gosiga filt :)

Robin har kommit hem igen men inte ensam, en kompis fick följa med och ska sova här för det gick ingen buss som tydligen skulle gå eller hur det va så det blir iaf en nattgäst här idag men jag märker knappt av dom så det spelar ju inte så stor roll.

I morgon är det tvätta som gäller och så måste jag o Jessica fixa ngt, lite hemligt så jag kan inte berätta ngt här än iaf...man vet aldrig vem som läser :)

Nu ska jag släppa datorn och återgå till lite tv-tittande....


Kommentarer
Postat av: Aurora

Morn. Här vräker regnet ner just nu. Hoppas du får en bra dag

2010-08-09 @ 06:24:48
URL: http://www.metrobloggen.se/oro
Postat av: elvira stehn

Rösta på vilken jacka som är din favorit, väljer ut 5 slumpade bloggar som får stor länkningar på min blogg :) Eftersom att jag har runt 400 besökare per dag, hade det gynnat din blogg. så kommentera inlägget om vilken jacka som är din favorit här: http://elvirast.blogg.se/2010/august/hostjackor.html

2010-08-09 @ 15:06:52
URL: http://elvirast.blogg.se/
Postat av: elvira stehn

Nu har jag startat en tävling där priset är 18 ögonskuggor och en storlänkning på min blogg :) Jag skickar ögonskuggorna till dig om du vinner, och du behöver inte betala någonting. Läs mer och anmäl dig här: http://elvirast.blogg.se/2010/august/vinn-18-ogonskuggor.html

2010-08-09 @ 22:09:31
URL: http://elvirast.blogg.se/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra