Njuter....



Ser ni vilken glass det är?


Tävling

Jag är med och tävlar om en valfri bikini från Phaxswimwear hos Wysteriia



Tävlingen avslutas 2 juni

Håll tummarna för mig nu för denna tävlingen vill jag verkligen vinna!


Planterat

I kväll har jag vart riktigt duktig, har fått planterat lite plantor i landet. Bla en liten rosenbuske, fast det är ju ingen buske än visserligen och blir kanske inte i år heller....fast vid närmare eftertanke så blir det nog aldrig det eftersom jag inte har några gröna fingrar ;)

Sen var det 2 saker till jag planterade men det har jag inte en aning om vad det va....minnet e bra men kort ;)

Jag borde asfaltera min trädgård tror jag....


Skola och fritids

Har nu vart på besök på skolan och fritids där Liam ska börja till hösten, man känner sig lite smått förvirrad. massa nya lokaler och ny personal, men det kommer nog bli bra.

Många olika sorters föräldrar var det med, en tanke som slog mig är att många av dessa kommer man nu träffa i många år framöver då barnen kommer följas åt i skolan genom åren. Det blir en spännande resa för Liam det här ;)

Just nu sitter jag ute i solen och gottar mig hemma hos fredrik, han har inte kommit hem än så det va ju bra att jag råkade ha min lilla laptop i väskan..hehe. Internet funkar alldeles utmärkt här ute :)

Upptäckte precis att vi måste flytta trädgårdsmöblerna här eftersom det inte finns ngmn sol där dom står nu.

Nu kom älsklingen....dags att kila ;)


Underbar dag

Inte bara att solen skiner idag, jag slutade redan lockan 14...underbart :)

Har vilat en stund och även hunnit sitta och njuta av solen, nu blev det en snabbvisit vid datan innan det är dags att byta om och klä sig så man ser normal ut.

Idag ska vi på besök på skolan, Liam ska ju börja förskolan till hösten...spännande :)

Massa pappaer ska fyllas i lämnas idag med så Liam kommer hit med sin pappa en stund innan vi ska iväg så vi hinner få ordning på allt. Problemet är bara att vi kan inte lämna ngt riktigt schema än eftersom jag inte har det klart för mig än, ska ju om 2 veckor byta jobb :) Och tyvärr har det krånglat lite gällande schema nu över sommaren men det löser sig nog snart.

Sen är det ju det här med att de ska ha in våra scheman och underskrivna....förstår inte vitsen. De kan ändå inte ha koll på hos vem Liam bor hos de olika dagarna och då veta vilket schema som ska gälla. Liams pappa har ju alltid 7:30 - 16 så det är ju inte så svårt, men jag har ju lite krångligare tider och lediga dagar hur som helst och så byter jag pass, byter dagar med när Liam ska va hos mig osv. Kommer ju jobba 82% så det innebär ju också att jag säkert kommer jobba extra upp till heltid.... får väl se vad de kommer säga på skolan om de vill ha in scheman av oss ändå ;)

Måste kila nu...uppdaterar mer senare


Så va det dags igen....


The end....


Love

Jag och mitt hjärta :)


Face mist - Ett måste till sommaren


En underbar face mist som syresätter och friskar upp huden, bara att spraya i ansiktet och det går lika bra att använda den även om du har make up.

Har själv testat den och kommer definitivt köpa hem mer av den, den kommer bli ett måste för mig nu till sommaren.

Har ni testat att använda face mist någon gång?

Jag hade inte det innan och jag tyckte det verkade lite konstigt men har man inte testat så tycker jag att man ska göra det.

Just nu kostar denna 65 kronor. Ord pris är 95 kronor



Optimals Oxygen Boost Face Mist

se.oriflame.com:80

Optimals Oxygen Boost Face Mist


Tacotårta

Här kommer ännu ett gott recept

TACOTÅRTA  ca 4 pers.

Köttfärsröra

400 g köttfärs

1röd lök

1 köttbuljongtärning

2 msk chilisås

1 påse tacokrydda

1 1/2 dl majskorn

Stek köttfärsen o blanda i allt som ska vara i.

Lägg sedan ut formfranska på en plåt. ( jag brukar skära bort kanterna men det är inget måste ) Den jag gjorde sist använde jag dubbel sats av allt och la då 4*3 brödskivor på varje lager.

Fyllning 1

100 g philadelphiaost

1/2 mängden köttfärs

1 röd paprika

Bre philadelphiaosten på brödet, lägg på köttfärsen och hackad paprika. Lägg sedan ett nytt lager med bröd på.

Fyllning 2

1 burk creme frech

(1 dl hackade gröna oliver om man gillar det )

2 msk chilisås

Blanda allt och bre på brödet, lägg sedan ännu ett nytt lager bröd.

Topping

100 g philadelphiaost

resten av köttfärsen

1 röd paprika ( hackad )

2-3 dl riven ost

tacochips runt om

Bre philadelphiaosten på brödet och lägg sedan på resten. Sätt sedan tacochips runt om på "tårtan".

ETT TIPS! Bre philadelphiaosten på brödet innan du lägger på det, lätt att man trycker ihop allt om man ska bre direkt på "tårtan"

Häll gärna upp extra tacochips i en skål och ha vid sidan om när ni serverar.

Tårtan gratineras sen en stund i ugnen ca 200 grader tills den fått fin färg!

Smaklig måltid!


Rabarberpaj med vit choklad och mandel

Till 6 pers

500 g rabarber

2 msk strösocker

1 msk potatismjöl

 

Deg:

100 g vit choklad

½ dl sötmandel

100 g smör

1 ½ dl vetemjöl

1 ½ dl havregryn

½ dl strösocker

 

Gör så här:

1.      Sätt ugnen på 200 grader. Ansa och skär rabarberna i ca 2 cm breda bitar. Blanda dem med socker och potatismjöl. Fördela rabarbern i en stor pajform.

2.      Grovhacka choklad och mandel. Smält smöret i en kastrull tills det börjar bli brynt. Ta kastrullen åt sidan och låt smöret svalna. Tillsätt vetemjöl, havregryn och socker. Blanda i choklad och mandel. Fördela blandningen över rabarberna.

3.      Grädda pajen mitt i ugnen i ca 20 min, tills täcket har fått fin färg. Servera pajen ljummen med vaniljglass.


Ordning och reda

Mors dag är över, ska man bli bortskämd på mors dag eller ska man skämma bort?

Jag får nog säga att det vart båda delarna här idag, jag har fått jättemycket hjälp av älsklingen att få lite ordning här hemma. Uteplasen kan nu användas igen, och på uteplasen står även nu en underbar badenbaden stol som jag länge velat ha, en perfekt morsdag present från mina barn (läs Fredrik) ;) Tack hjärtat :)

En liten söt handplockad blombukett står ute på bordet som min lille söta Liam kom hit med idag.

Och vad har jag gjort idag som får mig att framstå som en god mor?

Jo, jag har fixat tacopaj och till efterrätt blev det en underbar rabarberpaj. (fick ett nytt recept på paj av svärmor som jag va tvungen att prova och den va ljuvlig så jag lovar att lägga upp receptet här sen)

Sen har jag naturligtvis varit över hos mamma med en liten present med, snäll dotter som jag är ;)

Dags för mig att kila till tvättstugan men jag återkommer sen igen och då med recept :)


Mors dag

Jaha, alldeles nyss va jag ensam vaken här. Inga barn hos mig och älsklingen sov...och det är Mors dag. Trodde jag skulle bli serverad kaffe på sängen idag men inte då, kaffet fick jag sätta på själv och efter att sen ha suttit o kollat datan lite så vaknade älsklingen till så nu är han faktiskt ute i köket o hämtar mitt kaffe.

Va ute o rökade för en stund sen och det verkar som det blir en fin dag idag, så nu känner jag mig lite småstressad. Har ju massa att ta tag i hemma idag. Balkong och uteplats ska städas efter målarna. Ska även kila över till lilla mor med en liten present :)

Vad ska ni hitta på idag?
Firar ni mors dag?


Efter en dag i varberg

Idag har jag o hjärtat vart i varberg, kikat i affärer och strosat omkring på torget och bara haft det lugnt och skönt. Shoppat fick jag gjort med, linnen till Liam, en liten väska till mig, underkläder till mig, en kjol och så fick jag ett par trekvartslånga linnebyxor av älsklingen...tack hjärtat :)

Sen var vi hos svärmor och lämnade blommor eftersom det är morsdag i morgon, blev bjudna på fika men sen fick jag en sån fruktansvärd huvudvärk så vi var tvugna att åka hem. Och jag kan lova er att det var nog den värsta värken jag upplevt...fy fan!! Efter en stark värktablett så gav den med sig till slut och jag halvsov den mesta delen av vägen hem.

Hann inte va hemma så länge innan vi kom på att vi skulle åka till Fotskäl....mitt ute i ingenstan. Åkte dit för att lyssna på vännen Tommy när han skulle uppträda med  sitt band, även om det inte är min musiksmak (blues) så måste jag säga att de va riktigt bra.

Blev en kort stund där och sen va det dags för mat, det fick bli hämtmat.... kinamat :)

Nu blir det filmkväll och mys med hjärtat!


Lördag

Inte illa av lilla mig att vara vaken vid denna tidpunkten en lördag ;)

I går blev inte mycket bloggande, som vanligt försvann dagen. Fick leverans från Oriflame i går med så det tog sin lilla tid med att packa upp allt och få ordning på det. På kvällen fick älsklingen vara med och prova endel av mina nya produkter, han fick göra en riktig ansiktsrengöring...hehe. ( Ansiktsengöring, peeling, ansiktsmask)

Brukar ni göra en ordentlig ansiktsregöring emellanåt? Hur ofta i så fall?

Idag har vi planerat en varbergstripp, kika på torget, kolla affärer och sen hälsa på svärmor i husvagnen. Får bli att fira henne på mors dag en dag tidigare med :)

Vad ska ni hitta på idag?




Go´kväll

Har ni saknat mig? ;)

Trots ledig dag så har det inte vat ngn vidare uppdatering här på bloggen. Förstår inte vart dagen tagit vägen men på ngt sätt så försvann den.

Har fått röjt lite här hemma, vart o handlat och ikväll har jag vart ute med jobbet och ätit. Det va för vi skulle tacka av två stycken som går i pension, i morgon jobbar jag faktiskt sista dagen med den ena av dom....

Det har vart en trevlig kväll och jättegod mat, lite musik bjöds det på med eftersom det va en trubadur på plats. Lite lugn och skön musik i bakgrunden :)

I morgon blir det jobb för min del igen men sen är jag ledig två dagar igen :)

Ska försöka blogga lite mer i morgon!

 


Sonen ville gärna gå till skolan

Stora sonen kom ner för en stund sen och säger : Mamma, jag går till skolan nu....

Haha...i går kväll låg han här med 39 graders feber och nu kände han sig bättre. Jättekul att han vill gå till skolan men NEJ, han får se till att vara feberfri idag så kanske han kan gå i morgon.

Ska ta tempen när han vart uppe ett tag tänkte jag :)


Hårvård

Vill verkligen rekomendera Oriflames HairX serie med hårvårdsprodukter.

Det är en serie som är framtagen med hjälp av Corinne & Friends, produkterna kan jämföras med andra produkter som man kan köpa hos frisörer med skillnad att HairX är billigare :)



Många gånger tror man kanske att billigare produkter är sämre produkter men så behöver det inte vara, att Oriflame kan hålla ett lägre pris beror ju bl.a på att de har en direktförsäljning till kunderna och slipper på så sätt massa omkostnader.

Tycker absolut att ni ska prova dessa produkter.

Just nu till specialpris.... från 49 kronor

Det finns olika produkter till olika hårtyper, kika här


En stund ledigt....

Hamnade vid datorn en liten stund nu innan jag ska iväg igen....

Robin ligger i soffar och har film marathon med Wallanderfilmer idag, tror han är inne på tredje nu :)

Själv har jag hunnit med lunch med hjärtat och Tommy, sen lämnade jag dom så att Tommy kunde få snygga till Fredriks arm lite :) Är lika avundsjuk idag som vanligt när han får sätta sig för att tatueras. Handlat har jag fått gjort med och nu har jag egentligen bara Lindex kvar innan jag ska på utbildning / möte. Fast egentligen vill jag gå o lägga mig en stund... skulle ju faktiskt hinna vila en halvtimme....

Japp...så får det bli...tjingeling ;)


Kloka ord


Ny version av Öppna landskap

Jag trivs bäst med starka killar
Stora muskler skall det va´
När hans mages räfflor kittlar
mina valkar,mår jag så bra !

Jag trivs bäst när mannen sliter,
Går på gym och lyfter skrot.
Bara han är tyst och skiter i
att jag gör tvärtemot !

Det är hans tur att vara fin
Det är hans tur att lida pin,
jag tittar på med välbehag
och tar en till pralin!

Jag trivs bäst med starka killar,
inga sillar vill jag ha!

Vi trivs bäst när männen sliter,
schamponerar våra hår.
Knådar våra celluiter
och masserar våra tår !

Jag trivs bäst i starka armar
på en kropp som är perfekt,
intellektet kan jag stå för själv
om han är sexobjekt !

Han bär mej till en öde strand
och smeker mej med varsam hand.
Ibland får han vara mjuk trots allt,
Men inte överallt !
Jag trivs bäst med starka killar.Inga sillar vill jag ha


Min onsdag



Onsdag redan, dagen då jag överlämnar min lilla älskling till sin far. Veckorna går fort....

Idag ska Liam ha Lilla Os på dagis, de tävlar mot sig själva... :)

Han laddar upp med en rejäl frukost (enligt han själv) flingor med mjölk...hehe

Liam är iaf pigg och glad idag vilket är motsatsen till storebror som va hemma från skolan i går och kommer vara hemma idag med. Får hoppas att han piggnar till idag.

Så på min lediga dag idag ska jag ta hand om sjuk son, luncha med hjärtat, ta ett besök till apoteket och inhandla lite måsten till Robin. Tänkte även besöka Lindex och prova en bikini som jag kikat på ett tag, tycker bara det är förbannat tråkigt att prova sånt. Och så ser man sig själv i spegeln i provrummet...hur snygg är min liksom?! Usch

Nu blir det iaf lite mer kaffe innan det är dags att lämna lilleman


Lite annorlunda kondomer

Lite fantasi och världen skulle se mindre besvärlig ut....

Hur skulle det se ut om alla gjorde reklam för samma sak!!!

Nya märken att välja på

FELIX kondomer: Gör det goda godare

FROSTIES kondomer: De väcker tigern inom dig

GEVALIA kondomer: När du får oväntat besök

NOKIA kondomer: Connecting people

OLW kondomer: För att du älskar det goda

CARLSHAMNS kondomer: Gott, Gotti, gott gott

McDONALDS kondomer: Livet har sina goda stunder

LIBERO kondomer: Det känns tryggt

LÄTTA kondomer: Om du har bestämt dig

VICKS kondomer: Extra starka, Extra friska

STATOIL kondomer: Det du behöver när du behöver det

PEDIGREE PAL kondomer: Rekomenderad av ledande uppfödare, köttiga bitar rakt igenom

GINSANA kondomer: Orka mer

GB-GLASS kondomer: Jag och min Magnum

LOREAL kondomer: För det är jag värd

GORE TEX kondomer: Guarantied to keep you dry

DELIKATESS YOGGI kondomer: Nya smarriga smaker i en ny fin förpackning

ERICSSON kondomer: It`s all about communication

MICROSOFT kondomer: Where do you want to go today

ALGRENS BILAR kondomer: Det enda sättet att stoppa dom är i munnen

PRINGLES kondomer: Once you pop, you can´t stop

BLÅ-BAND kondomer: Smaskens till sista slicken

WHISKAS kondomer: Om kissen själv får välja


Otäta fönster...

Har ju länge klagat på att det drar vid alla fönster och altandörrar här hemma, idag bevisades det att jag har rätt.

När dom skulle spola rent med högtryckstvätten på balkongen så blev det naturligtvis blött på golvet i mitt sovrum vid balkongdörren och även på fönsterbrädan, man kunde även se på lampan och krukan i fönstret att det skvätt vatten.... toppen!


Regnig tisdag

Tråkigaste dagen på veckan och så regnar det med...toppen :(

Skönt att man inte behöver ge sig ut riktigt än, men sen ska jag lämna Liam på dagis eftersom jag ska på projektmöte. Så nu tänkte jag sätta mig och söka lite mer info om det här projektet... det har ju arbetats med tidigare här i kommunen så nu ska jag försöka se vad de kom fram till då så vi inte gör ngt liknande.

Är ni nyfikna så kan ni söka på SÄLMA (säker läkemedelsanvändning för äldre)


En härlig vecka

Detta ser ut att bli en riktigt bra vecka.....

Tisdag - Ledig men ska på möte angående det projekt jag är med i på jobbet

Onsdag - Flexat ut så jag är ledig, Utbildning Oriflame och sen katalogmöte

Torsdag - Semester, på kvällen ska vi ut och äta med jobbet för att tacka av två kollegor som går/har gått i pension

Fredag - Jobb, sista arbetsdagen med en av kollegorna som nu går i pension

Lördag - Varberg om vädret tillåter med älsklingen

Söndag - Slappadag och ev. lite jobb på kvällen


Min hemlis.....

Nu så kan jag berätta :)

För ett bra tag sedan blev jag erbjuden ett nytt jobb....inom psykiatrin :)

Det tog ett tag innan jag bestämde mig helt och jag hade aldrig kunnat tacka ja om jag inte hade haft Fredrik som stöd. Men nu är allt iaf klart så om tre veckor arbetar jag inte längre inom äldreomsorgen utan kommer arbeta inom psykiatrin istället.

Ser fram emot detta jättemycket och det ska bli så kul att få läsa sig lite nytt och få lite nya utmaningar :)

Kommer troligtvis skriva mer om detta igen men nu vet ni iaf......


Nyheter i morgon....

I morgon har jag ett samtal att ringa och sen borde allt vara klappat och klart så jag kan berätta här på bloggen :)

Men ni får vänta tills på eftermiddagen för först ska jag jobba, och då ska semesterplaneringen bli färdig...fan vad trött jag är på den nu. Förstår inte heller hur det hamnade på mig eftersom det inte var jag som hade hand om det i år... men det får bli som det blir. Vikarierna börjar bli otåliga nu iaf med att få sina scheman, men det är inte bara det att man ska få i hop det schemamässigt, sen måste man kolla med så det finns delegerad personal dagligen annars så ska det lösas med :( Blä!

Nu säger jag iaf natti natti, i morgon har jag mycket att stå i och tankeverksamheten går redan på högvarv!!


Mums :)



Har ni bra recept på ngt gott man kan göra med rabarber så dela med er :)


Måste ha...vill ha.... :)



Tycker jämt jag måste dammsuga här hemma och särskilt nu på denna årstiden, så en sån här hade vart perfekt...lätt och behändig :)


Sommarens vin?

Kommer detta bli sommarens vin?

Jag kommer absolut testa det, om inte för smaken så för utseendets skull :)



DOFT: Aromatisk, fruktig doft med inslag av gula äpplen, citrus, ananas och vanilj.

SMAK: Torr, blommig och mycket fruktig smak med inslag av päron, citrus, tropisk frukt och vanilj.

PASSAR TILL: Smakrika rätter av fisk och skaldjur, gärna med asiatiska influenser av lime och ingefära.


Strålande sol

Naturligtvis skiner solen när jag jobbar :(

Men jag hade turen att sluta redan klockan 16 idag och jag var ju naturligtvis övertygad om att regnet skulle komma då....men inte... :)

Solen skiner även över mig nu när jag är ledig!!

Medans älsklingen rensade fläskfilé rensade jag avlopp :( Här hemma finns det inget som heter kvinnogöra eller mansgöra ;) Älsklingen hade t.om tröttnat på mitt smutsiga köksfönster idag så det var rent och fint när jag kom hem.... Tack älskling!!!!

Gräsmattan är klippt med tack vare Fredrik, nu är det bara landen som ska rensas en dag med men det får bli en annan dag, nu ska jag iaf njuta av mitt kaffe i solen (fast jag fuskar...jag sitter i skuggan...hehe)


Lördag morgon

Och det är Pingstafon idag....hade totalt glömt bort det :(

Spelar ingen så stor roll egentligen eftersom jag ska jobba idag, så nu förstår ni vad jag gör uppe så här tidigt ;)

Men älsklingen som borde ligga och sova jätte gott nu har också kommit upp...hehe. Så jag antar at jag inte behöver gå till jobbet idag utan får skjuts....

Önskar er en riktigt härlig dag!


Ett måste

Något jag måste införskaffa till sommaren är en baden baden stol



Men inte en sån här, det MÅSTE va en tjock och skön dyna :)


Mysfaktor till trädgården

Om jag hade haft en riktig altan så hade jag gärna velat ha trädgårdsmöbler i denna stilen....





Dom är så himla snygga!!

Men det hade inte räckt med bara dom, hade vart tvungen att ha andra möbler med som man kan sitta och äta vid för dessa har för låga bord.

Såg en jättesnygg grupp i dag på fyndhuset, ett runt bort och 4 stolar. Tyvärr så tror jag inte det passar på min baksida med ett runt bord, och så blir det för lite plats runt bordet. Men på framsidan hade det kunnat va riktigt snyggt...hmm...kanske blir för stort där... Nåja....skulle iaf behöva ngt snyggt till framsidan fast det får va billigare än 3000 som det kosta som vi såg idag.


Min lediga dag

Ledig dag och massa att göra :(

Har fått tvättat, vart och kollat skor och köpte ett par. Inget märkvärdigt utan jag va bara tvungen att ha ett par. Detta är verkligen inte min årstid att köpa skor. Det finns massa fina skor men alla är öppna fram vid tårna....ngt som jag absolut inte tar på mig!

Har fått handlat mat till helgen med och idag blir det tacotårta.

Lilleman har idag med sig kompis hem från dagis...första gången :) Hihi....märks att han börjar bli stor. De leker och har jättekul nu så om en liten stund ska jag ta fram lite fika till dom. men innn dess så ska jag ha lite bloggläsning :)

Återkommer när jag har det lite lugnare omkring mig


Jobb och gnäll

Har jobbat så gott som hela dagen med undantag på 2,5 timme då jag fick gå hem för att vila upp mig. Naturligtvis va detta när himlen hade öppnat sig och allt regn som fanns öste ner :( Fick dock skjuts hem men den korta biten från bilen som jag ändå va tvungen att gå räckte för att ge mig dagens dusch :(

Och lite mer gnäll....jag har ont i ryggen :( Och inte nere i svanken som jag brukar få utan mer i mitten av ryggen...irriterande och jobbigt.

Blev precis serverad lite kaffe av älsklingen och jag tror nog att det är dags för mig att förflytta mig från datorn och lägga mig i soffan, min rygg säger att det vore bäst.

I morgon ledig dag och då ska jag kolla på skor, slutar antagligen som vanligt att jag inte hittar ngt :(


Bloggtorka?

Vet egentligen inte om jag ska kalla det bloggtorka, jag är nog bara mest trött idag. Tankeverksamheten har gått på högvarv i dag och så får ni tänka på att jag är blondin med så förstår ni nog att jag är helt slut...  ;)

Idag har det pusslats med schema och nu ska allt bara sammanställas ordentligt så att jag ser att det verkligen stämmer, borde börja med det i morgon men hur det ska hinnas med har jag inte en aning om då vi är kort om folk på jobbet.

Kan hända att det kan bli liiiiite kul i morgon ändå :)

Nu är det snart sängen som ska få mitt sällskap istället så god natt på er alla sötisar ;)


Första arbetsdagen

Första arbetsdagen denna veckan för min del :)

Ska jobba onsdag, torsdag sen är jag ledig fredag och jobbar sen lördag, söndag. Känns som en rätt ok vecka.

Idag har jag uppbokat möte med chefen efter lunch tror jag det va, vi ska kolla över schemat till sommaren och vikarier. Egentligen va det klart redan men så har det blivit endel schemaändringar, en person har begärt tjänstledigt för att åka till Norge o jobba och sä är det lite annat som ställer till det nu med. Men jag hoppas att när denna dagen är slut att vi ska ha fått ordning på det.

Oj, ser att klockan tickar i väg här. Dags att ta på lilleman.....


Mer foton....

Lite fler foton som jag tog idag














Dagens skörd av barn....

Har ju haft massa besök idag och då inte bara av underbara vänner, utan även dessa underbara barn :)

Passade på att fota lite.....


















Besöksdag :)

Idag har jag ju ännu en ledig dag och då ska det passas på att umgås med vänner :)

Blev väckt i morses av Johanna som hade vart redig och vart ute och sprungit så hon kom förbi på en kopp kaffe, och nu väntar jag snart besök av min söta Linda :)

Klockan två ska Liam hämtas hem och sen får vi besök av mina förra arbetskamrater Theres och Emelie och deras barn....här kommer bli fullt hus i eftermiddag :)

Verkar som jag har en riktigt bra dag framför mig :)


Ta avstånd mot kvinnovåldet




Kopiera och sprid vidare om du tar avstånd mot kvinnovåld!


Shoppat :)

Hann med en sväng till Lindex idag där jag gjorde lite fynd

Ett linne för 79 kronor och ett par matchande trekvartslånga tights för 79 kronor.
Lite sköna sommarkläder att slappa i :)



Lindex Shop Online - Linne Lindex Shop Online - Leggings

Sen köpte jag äntligen denna tunika som jag spanat in länge



Lindex Shop Online - Tunika


Jobb på ledig dag....

Inte blir det lugnt och vila när man är ledig, för då måste man ju ta hand om hemmet. Varför kan inte hemmet sköta sig själv?!

Har iaf vart väldigt duktig idag och fått städat endel, nu får det bli en dusch och sen hoppas jag på att träffa Nine. Eller så blir det en promenad till byn först....

Har ringt ett viktigt samtal idag med men inte blev jag klokare efter det. Får nog vänta till morgondagen och se om man kan få lite besked då.

Nä, nu väntar duschen.....


Goda grannar....

Jag och min goda vän och granne Petra har ledig dag båda två idag, så nu tar jag min kaffekopp och kilar bort till henne en sväng :)


Födelsedag...

Idag vill jag börja dagen med att Gratulera Jane som fyller år idag!

Ett jättestort grattis från oss alla här hemma och hopas du får en riktigt bra dag!



För er som inte vet vem Jane är så kan jag berätta att hon är flickvän till Peter, och Peter är Fredriks f.d bonusbarn. Låter det krångligt? Hehe


Piggelin....


Avsky!

Det är så mycket som retar upp mig just nu och jag har lust att skriva av mig och säga mina åsikter när det gäller vissa saker, men tyvärr kan jag inte det eftersom det alltid finns personer som då inte kan skilja på att det är MINA tankar och åsikter och ingen annans.

Usch och fy säger jag bara till vissa människor, vissa kan verkligen sjunka hur lågt som helst och de inser inte ens hur de gör bort sig och att de skadar den de älskar mest av allt.


Risgrynsgröt varje söndag....

Jag har jobbat inom äldreomsorgen i väldigt många år och det har alltid serverats risgrynsgröt varje söndag. Visst tycker de om det men många av dom har börjat tröttna på detta. Tänk de som kanske bott på ett boende i många är och får detta serverat varje söndag, man förstår att de kanske tröttnar.

Eftersom vi tidigare har lagat mat själva hos oss så har vi fortfarande möjlighet att fixa lite egen mat ibland, och det brukar jag göra när jag jobbar på söndagar så att de som inte vill ha risgrynsgröt kan få ett alternativ.

Tänkte jag skulle ställa frågan till min vän Petra här i bloggen som jobbar i ett kommunalt kök, vet du varför det har bestämts att det alltid ska vara risgrynsgröt varje söndag? :)

Och vet ni andra läsare hur det är i eran kommun?


Snart dags igen....

Har bara vart hemma på timmar som vi kallar det när vi har delad tur, passade på att vila och nu sitter jag här med mitt kaffe och är strax på språng till jobbet igen.

Kom på innan jag gick hem att det är söndag idag, det betyder att det är risgrynsgröt till kvällsmat vilket inte är så populärt på jobbet. Jag brukar alltod fixa till ngt annat istället men nu hade jag ju inte planerat ngt...hmm. Ska koppla en sond när jag kommer till jobbet med men sen tror jag att om jag hinner så blir det att steka lite pannkakor :)


Äntligen söndag

Många ser nog söndagen som en tråkig dag eftersom det innebär sista lediga dagen på helgen, men för mig är det sista dagen på en jobbhelg. Dett blir jobb hela dagen och sen ledig två dagar, ska bli underbart!!

Känns idag att man kom isäng lite sent i går :(

Så nu är det dags att hälla i sig kaffe så man vaknar till!


Dags för filmkväll....

Nu är det snart dags för en film, ofta händer det när vi bestämt att vi ska se en film att klockan blir för mycket men idag ligger vi bra till i tidsplanen :) Det får inte bli för sent idag för i morgon är det jobb igen som gäller, och då en delad tur :(

Vi ska se en Wallander film idag men jag kommer inte ihåg vilken så det får jag uppdatera er med senare.

Vad hittar mina läsare på denna lördag kväll??


Reklam på bloggen?

Lite nyfiken.....

Har ni reklam på era bloggar?
Om ni har det så är jag lite nyfiken på vad som sjort att ni valt att ha just den reklamen som ni har?


Någon vaken?



Lördag morgon

För ovanlighetens skull är jag inte lika trött som jag brukar vara vid denna tiden, det kan ju bero på att jag va duktig igår och kom i säng i tid. Idag jobbar jag endast till 16 så det känns ok.

Älsklingen har gått upp frivilligt och sitter jämte mig nu :) Och Robin o hans kompis har precis gått och lagt sig, detta va tredje natten de lanade men nu blir det inget mer. Nu börjar operation vända tillbaks dygnet ;)

Dags att njuta av lite kaffe och så ska jag gå ut o ta en cig, och det är riktigt friskt o härligt ute idag :)

Någon mer som är vaken så här tidigt en lördag morgon?


Tråkiga jag....

2 dagars ledighet har jag ju haft nu och älsklingen har fått tillbringa tid tillsammans med en utvilad och glad Petra. Nu är det ju jobb igen som gäller och ikväll kommer den där trötta och tråkiga Petra fram igen :( Är mätt och belåten efter att älsklingen hade grillat lite lagom tills jag slutade jobbet i kväll, sen blev jag beodrad att sätta mig vid datorn medans han tog hand om disken...och nu har tröttheten kommit.

Så som tack för allt idag så kommer jag antagligen ta på mig min supersnygga pyjamas och rulla in mig två varv i mitt gigantiska täcke för att sedan somna inom ett par minuter.

Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna min älskling, och hur han står ut med mig är ett mysterium...hehe

Nu säger jag natti natti....


Lite aj aj

Fredriks söta lilla brorsdotter hade busat lite och slagit sig, ett spräckt ögonlock men som tur va så är det ingen större fara.


Marknadsdag

Det blev vårmarknad både i Borås och kinna idag innan jobbet :)

I Borås va det mycket folk och som vanligt så var det ju ungefär samma saker överallt, men två köp blev det (älsklingen köpte)

En vit "skinnjacka" (fusk naturligtvis), denna är jag riktigt nöjd med!

 

En härligt randig tröja i grått och cerise blev det med, tycker det är snyggt till sommaren när (om) man blir brun :) Jämte tröjan skymtar man även de mjukisbyxor som jag köpte igår.



Det var en riktigt bra dag för marknad idag eftersom solen tittade fram, det gjorde det också extra jobbigt att sen behöva bege sig till jobbet. Men efter att ha varit ledig i två dagar va det ändå kul att träffa de gamla idag.

Och jag gjorde en tant extra glad då jag hade med mig ett par jättefina hårspännen till henne som jag köpte i ullared häromdagen.

Marknadgodis hade jag med mig också som de fick smaka på.

Sen höll tv:n på att gå sönder för en tant i kväll och jag hade faktiskt en extra tv som stod på jobbet som jag nu har lånat ut till henne...hehe. Så nu är hon nöjd och glad i kväll!

Även om jag ibland är trött på mitt jobb så älskar jag verkligen att få vara där och ta hand om de gamla!


God morgon!

Är det många som är lediga idag?

Det är inte jag iaf, fast jag har turen att inte börja jobba innan 14. Så innnan dess ska vi iväg på vårmarknad, det är vårmarknad både i kinna och i Borås. Helst hade jag velat åka till Borås men är inte säker på att tiden räcker till det...hmm, undra om jag kan flexa lite idag :)

Får höra med älsklingen vad han tycker....


Roadtrip

Idag tog vi oss en tur ner till Varberg för att hälsa på svärmor i husvagnen, skönt att komma ut lite. Tyvärr var det ingen sol i varberg heller. :( På vägen dit passade vi på att stanna till på Karlssons i Veddige, köpte inget särskilt där men jag fick iaf fyndat ett par lite kortare mysbyxor som kan va skönt att bara ha hemma nu till sommaren.

Mer än så har vi egentligen inte gjort idag och i morgon ska vi till kinna vårmarknad en stund innan jag ska jobba.

Nu blir det filmkväll :)


Lördag?

Känns som att det är lördag i dag, fast hade det vart det så hade jag ju vart på jobbet nu så jag är glad att det inte är så :)

Torsdag är det alltså och jag är ledig idag med, idag ska vi ge oss av till varberg för att hälsa på svärmor som befinner sig i husvagnen. Skönt att bara komma ut lite.

I går va vi ju på GeKås och det gick bra. Fick handlat lite bra att ha saker till hemmet, strumpor till Robin, ett linne till mig och så köpte vi lite sommarleksaker till barnen. Var lika bra att passa på eftersom det va ganska stor prisskillnad mot  vanliga affärer.

Vi fick även köpt en liten födelsedagspresent till Lasse som fyller år i sommar.

Fredrik fick shoppat lite t-shirts och en jättesnyg stickad tröja. I bland kan man verkligen göra fynd och hitta mycket kul. Men jag va ute efter en ny väska och en jacka men det hittade jag inte i går :(

Nu dags för kaffe :)


Högt upp på önskelistan

Eftersom jag har en ny fin liten dator nu så måste jag ju ha ett datafodral till den och nu har jag hittat ett!

Dettan är inget jag bara vill ha utan ngt som jag MÅSTE ha :)

Finns på ONOFF :)


Tatueringar på jobbet?

Martin fick inte fortsätta jobba hos finnline pga att de inte vill ha anställda med tatueringar, det kan man läsa om här. Tycker detta är skamligt och diskriminerande!

Om en person sköter sitt jobb och är bra på det så ska inte det spela ngn roll om personen i fråga har tatueringar eller ej, och även om Martin hade massa synliga tatueringar så tycker jag ändå att det va rätt harmlöst.

Jag har ju själv en på halsen och jag jobbar inom äldreomsorgen och än har jag inte skrämt slag på ngn ;)


Fönstertittare!

Vaknade av att jag hörde folk prata utanför...på min balkong!

Målarna har alltså hittat hit för att börja måla så det var ju bara att gå upp. Har nu röjt undan trädgårdsmöblerna för att rädda dom från färg.Sen har jag än en gång fått uppleva dålig kommunikation och samarbete mellan två olika yrkesgrupper, denna gången snickare och målare.

På mitt lilla förråd på baksidan så är det trasigt längst upp och detta behöver lagas, naturligtvis behöver detta fixas innan målarna målar där. Men snickaren menade på att det var inte dom som skulle göra det för det har han inte hört ngt om!

Så lilla jag tog saken i egna händer och gick ut o letade upp den stackars snickaren. Så just nu försöker han få tag på sin chef för att få godkännande att han ska fixa det. Skulle han säga nej får jag ringa ett samtal till ansvarig på bostadsbolaget som då kommer få ringa ett samtal i sin tur och så kommer det ändå sluta med att snickaren får fixa det :)

Sen finns ju risken att när de tar bort det trasiga så ser de hur rötet det är under och då behöver de ju säkert riva ner mer...frågan är om de kommer göra det? Hehe...det tror inte jag!


Drogpåverkad på jobbet

Här kan man läsa om en narkossjöterska som sövde sig själv efter att ha kommit över narkosmedel. Tydligen är inte detta första gången personen i fråga tar ngn form av drog på jobbet.Förstår inte vad folk tänker med, arbetar man inom sjukvården är man där för att hjälpa andra och till hur stor hjälp är man om man drogar sig själv på arbetet, då är man ju en fara för patienterna.

Det står även att sjukhuset ska se över rutinerna över överblivna läkemedel och det fick mig att tänka på rutinerna kring detta på mitt jobb. Ska jag va helt ärlig så kan jag nog säga att de är bristfälliga, antar att man inte tänkt på detta eftersom det inte hänt ngt än. Men även om man tror att det finns INGEN på ens arbete som skulle kunna ta mediciner så kan det ju tyvärr vara så. Och varför inte ta det säkra före det osäkra och skärpa rutinerna. Detta är ngt som jag tänker ta upp till diskussion på mitt jobb. ( fast nu när jag tänker efter så är rutinerna ganska bra när det gäller de narkotikaklassade läkemedlen, det är mer "vanliga" mediciner det skulle kunna brista på)


Onsdag

Tröttare än tröttast :(

kaffe verkar inte hjälpa idag även om det smaka lika bra som vanligt.... Tror det får bli lite mer sömn så jag blir människa igen. Sen är ju planerna att åka till GeKås, och innan det ska jag ev. med mamma på ett möte.

Är lite nyfiken på hur Robin ser ut idag för han sov hos en kompis i natt och idag skulle de klä sig "riktigt" till skolan, de skulle ha en liten tävling om vem som kunde klä sig minst "gangsteraktigt" (lärarnas uttryck..hehe)

I vanliga fall har han ju jeans som det får plats 3 Robin i, t-shirt i storlek XL, keps och en luvtröja. I går va han över hos min lillebror och lånade kläder, ett par normala jeans och och en skjorta :)

Var ju på möte på skolan i går om Robins nya klass, och jag är väldigt nöjd. Robin är nöjd med men som tonåring är det väl så att det måste alltid finnas saker att klaga på. Och lärarna dom har verkar superbra.

I veckan har dom bla vart på IKEA och handlat endel och sen har dom skruvat ihop lite grejer. Genom en sån vanlig sak så har dom då fått lägga upp en kalkyl och budget - matte. Läst ritningar och skruvat i hop - teknik. På ett enkelt sätt har de fått in 2 skolämnen :)

Och Robins omdöme för gårdagen var "Utmärkt jobb hela dagen" :)

Ska berätta mer om detta omdömesystem en annan gång.




Inga nyheter än...

Hade hoppats på lite glädjande nyheter idag men inte då...., men jag kom med ett förslag idag som jag hoppas går hem som då kan innebära glada nyheter :)

2 lediga dagar har jag framför mig nu och det kan jag behöva, idag har dagen bara sprungit i väg och det har gått i ett. Just därför som det vart tyst från mig här på bloggen och därför som jag sitter här nu vid denna tiden. Borde egentligen försöka komma i säng för i morgon verkar det som att det ska bli ett Gekås-besök :)

Men innan det är läggdags så ska jag spela lite "idiotspel" på facebook :)


Släkten....

Hmm...började skriva ett inlägg som jag raderade....

Det blev för personligt kände jag, skrev för att ge Elinor ett svar på hennes kommentar. Men istället för att skriva om det här så kan jag hellre förklara för henne när vi ses.

Jag är öpppen och ärlig i min blogg men när det gäller vissa saker så vill jag inte skriva det här för jag vill inte riskera att såra ngn annan bara för att jag känner eller tycker på ett visst sätt.

Skulle skrivit om släkt och familj, kanske jag kan förklara för er ngn annan gång....


Innan ledigheten

Tisdag, denna arbetsdagen kvar och sen 2 lediga dagar. Idag står även ett möte inbokat på schemat, det är på Robins skola så idag får jag veta mer om du allt är upplagt med Robins nya lilla klass :)

Förhoppningsvis kommer det lite goda nyheter idag med.

Dags att väcka lilleman nu....

Önskar alla en underbar dag!

Robins födelsedag

Nu har man då en "fjortis" här hemma :) En nöjd sådan.... :)

Har bara vart jag, Fredrik och Liam här som grattat han, kanske lite tråkigt för Robin men det är ju tyvärr så det är. Fast han har även grattats av Fredriks mamma och bror även om de inte vart här idag, tackar iaf så väldigt mycket för det!!

Robin har numera flickvän med och hon har gästat oss med fast hon är nog lite blyg så hon vågade inte fika med oss...hehe...gulligt :)

Dagen har mest handlat om Robins födelsedag så jag har nog inte så mycket mer att berätta, förhoppningsvis har jag mer att skriva i morgon. Ska nu försöka komma i säng i tid eftersom det är en arbetsdag i morgon igen, sen ledig 2 dagar....längtar :)


Händer....




Söta Wilma


Coola killen


Grattis...

Idag säger jag ett stort Grattis till min stora pojk Robin som idag fyller 14 år!


Slut på ledigheten

Söndag kväll, dags att krypa ner i sängen för att få lite sömn. I morgon startar en ny arbetsvecka upp, en kort vecka för vissa men för mig är det en lång vecka eftersom jag ska jobbe helgen.
I morgon kan det komma vissa besked kanske, positiva och negativa.... och kanske sura miner....

Nåja, får ta det som det kommer.

Känns iaf som att det blir en dag i morgon på jobbet som jag kommer ha endel att stå i.....

Babbel babbel, svårt att skriva när jag ändå inte riktigt kan förklara....

Så jag säger istället God Natt så kanske jag kan berätta mer i morgon!


Gloss Booster

Superglansigt läppglans i fem frestande nyanser med skir finish. Fylld med förförande färg och god bärsmak. Tubens topp är formad för perfekt applicering. 12  ml.

Oriflame Beauty Gloss Booster

se.oriflame.com:80

Den finns i färgerna (smakerna)

Red Currant (röd vinbär)
Toffee (kola)
Suger Glaze (sockerglasyr)
Black Currant (svarta vinbär)
Peach Melba (persika)

Jag har provat Sugar Glaze, en härligt ljus färg och smakar lite sött :) Riktigt pussvänligt måste jag säga...hehe

Ordinarie pris är 90 kronor, men Just nu kan man köpa denna för endast 49 kronor

Oriflame Beauty Gloss Booster


Precious Moments....

Måste bara rekomendera denna parfym från Oriflame

Precious Moments Eau de Parfum

se.oriflame.com:80


Oförglömligt ljuvlig doft med äkta diamantpuder och en unik flaska. Toner av saftigt äpple och vilda bär förenas med ett hjärta av vita blomster. Doften rundas av med varma, träiga toner. Innehåller ett diskret skimmer som får din hud att stråla, skaka lätt på flaskan innan användning. På flaskan finns en avtagbar gnistrande ring. 50  ml.

Ordinarie pris 335 kronor, Just nu 249 kronor

Precious Moments Eau de Parfum


Plötsligt så händer det....

Sitter ute och njuter av en cigarett och med en kopp kaffe = Avkoppling

Jag väntar alltså på att älsklingen ska dyka upp, och att det är jag som är klar innan han händer inte ofta kan jag lova. Efter att jag väl kom i gång med att starta upp dagen idag så har jag faktiskt fåptt gjort en del här hemma så nu är det handling som väntar, sen matlagning och så har jag endel oriflame att packa ordning. Paketinslagning står på schemat idag med :)

Tror det är dags att avsluta nu innan hjärtat kommer o ser m,ig sittandes här ute... då tror han jag har blivit mer bloggberoende sen jag fått mina nya söta dator ;)

Ha en underbar söndag allihopa!


Underbart gott...

God Morgon alla vänner!

Sitter med mitt kaffe nu och det va värst vad förbannat gott det smakade idag :)

Trött som attan är jag med, hade gärna sovit ett tag till med lilleman tyckte det va dags för mig att stiga upp så jag hade inte så mycket val.

I morgon fyller Robin 14 år så idag ska här fixas med lite förberedelser, måste bl.a handla lite. Robin har fått bestämma hur han vill att vi ska fira, vad vi ska äta och fika. Han har bestämt att han vill att vi ska köpa hamburgare på Frölish i morgon och sen blir det kladdkaka hemma...hehe. Lite annorlunda kanske men vill han ha det så får han det.

Det blir inget stort kalas, bara jag, Fredrik och Liam. Sen kanske det kommer ngn mer som vill gratta han med det återstår att se.
Tror Robin tycker det är lite tråkigt att det bara är vi som firar han men har man ingen större familj så blir det så tyvärr.

Tror nog han kommer bli nöjd ändå, han får inte många presenter i morgon men det är riktigt bra det han får :)

Nu ska jag fortsätta att njuta av mitt kaffe och så ska jag slå min vän Petra en signal :)


En bild....


Nyfiken....

Elinor är nyfiken...hehe

Lovar att berätta för dig men jag kan inte skriva om det här i bloggen än :)

Kanske kan komma över på en kaffe i morgon? :)


Lördag kväll nu alltså, god mat har avnjutits och barnen verkade trötta innan men nu har de energi igen och Liam o Wilma står här på golvet och studsar...jisses sån energi. Dom kommer nog somna gott i kväll iaf.

Passsade på att ta lite datatid nu eftersom Fredrik kör Robin nu men snart får jag va lite social igen, men jag lovar att återkomma senare igen. Tänkte försöka testa webkameran som jag har på min nya dator :) Verkar som man kan göra massa kul med bilderna i den :)


Historisk person?

Hörde någon säga idag att han stod jämte en historisk person, har inte tänkt på det innan men visst kan man säga så om Jonas Jerebko som är den förste svensk att spela basket i NBA.

Har ju nämnt Jonas tidigare eftersom han är härifrån, nu är han hemma på besök och idag hyllades han i kinna.

Han blev även utnämnd som markambassadör, något som endast en person tidigare blivit.

Han fick även ta emot Bt-plaketten , ett idrottspris som delades ut av Borås Tidning. 10.000 kronor ville då  Jonas att Marbo basket skulle ha och att pengarna skulle användas till nya dräkter för de yngre spelarna. En stor eloge till Jonas för detta!

   


Oj oj....

Kan undra om mitt beslut nu kan innebära något negativt för en annan person....hmm.

Jag är kanske egoistisk i hur jag resonerar kring detta nu men tyvärr så kan det kanske få bli så att min lycka kan bli olycka för en annan person. Kan ju bara önska att personen i fråga kommer förstå och inte bli sur på mig personligen men tyvärr så finns nog risken.

Lite smått nervös angående detta måste jag erkänna.... gillar inte sura miner....

Men jag gillar att ligga steget före så på måndag har jag ett samtal att ringa för att kolla så det är så som jag tror :)


Min nya älskling



Denna underbara Samsung N150 är nu i min ägo tack vare min älskling :) Kan undra om han älskar mig... ;) hehe

Ser denna gest som ett godkännande av mitt bloggande och antagligen vill han att jag ska uppdatera bloggen ännu mer :)

Tack älskling!!


Cocaine

Trots att jag är emot droger så gillar jag denna låten


En riktigt bra dag :)

Kan inte annat än säga att detta är en riktigt toppendag!



Ett stort beslut har fattats idag och om jag tagit rätt beslut återstår att se.

Sen fick jag den bästa presenten av min älskling idag....han är bäst!!

Berättar sen vad det var jag fick....


Äntligen fredag



Sista arbetsdagen denna veckan!

Och förrutom att det är sista arbetsdagen så är det en viktig och avgörande dag, i dag är sista dagen för minna funderingar kring en viss sak. En sak till att kolla upp innan jag bestämt hur det blir....

Hinner inte sitta här mer nu men jag lovar er en bättre uppdatering senare idag!


Fuck you



Underbar låt som får mig att le, och denna vaknar jag till varje morgon :)


Mätt och belåten?

En ganska vanlig fråga tycker jag att detta är, att man frågar efter maten om alla är mätta och belåtna?

Men på jobbet idag så undrade en dam varför vi alltid säger belåten....

Hmm...varför säger man så egentligen?


Annorlunda start på dagen

Denna underbara torsdag var jag lika trött som vanligt när jag steg upp och istället för en lugn stund för mig själv och mitt kaffe startades dagen med att spela finns i sjön med Liam...hehe. Han var väldigt snabb med att fixa ordning kortleken sen var det bara mig han väntade på...ibland får man offra sig för att glädja sina barn :)


Skingra tankarna

Bästa sättet för mig att skingra tankarna är att sätta mig att spela ngt idiotspel på nätet, perfekt...man tänker bara på det där dumma spelet och andra tankar försvinner för en stund.

Hur gör ni när ni vill skingra tankarna lite?

Självkänsla är bra att ha och idag visade jag att jag hade ett gott självförtroende när det gäller en viss sak, men när det kommer till en annan sak så är väl inte självförtroendet lika bra.

Hur ska jag kunna begära att andra ska kunna förstå sig på mig när jag själv inte förstår mig på mig själv.....

Mitt i alla tankar som finns nu har jag ett beslut som ska fattas, ett ganska stort beslut tycker jag. 2 dagar har jag på mig....

Vill sova, borde sova....

I morgon kan bli en spännande dag..... då får jag reda på mer om projektet jag ska vara med i...


Självförtroende :)

Idag kan jag stolt säga att jag har ett bra självförtroende när det gäller vissa saker...hihi

Ibland måste man bara kunna säga att man är bra :)


Före festen- Efter festen

 

Ovan ser ni bilder på tältet vi hade på valborg, under ser ni inget tält mer....

Det fick rivas ner efter att det ställt sig rätt upp pga blåst, kan lova er att jag skrattade rätt gott...hehe. Som tur var så blev ingen av de som satt i tältet när det hände skadad...det kunde gått rätt illa....




Annorlunda middag

Idag blev det en annorlunda middag, blå makaroner med köttfärssås...hehe. jag och Liam kände för att skoja till det och jag kan lova er att det såg inte aptitligt ut men smakade som vanligt. Vi va lite nyfikna på hur Robin skulle reagera sen när han såg det men han va så hungrig när han kom hem så han brydde sig inte :)

Glömde tyvärr att ta kort på denna underbara middag. Men jag har iaf vart duktig och fått tömt kameran på kort från valborg så om jag orkar så ska jag leta upp lite kort som jag kan bjuda er på sen. Men tyvärr har jag inget kort på hur det såg ut på natten efter den lilla olyckan med blåsten men jag tror nog att Fredrik har ett kort på facebook som jag kan sno ;)

Återkommer om en stund.....



Goda grannar.....

Vad man har för grannar har ju stor betydelse, och jag har enligt mig själv haft den perfekta grannen fram tills för ett tag sedan. Men nu är det snart dags för nya grannar...... lite kul att det var några man redan känner och vem vet, kanske Liam får en tjej ;) Hehe...en söt liten tjej kommer alltså bli grannar med oss sen med.

Jag har ju naturligtvis krav på min närmaste granne, kaffe och nybakat vill jag ha minst en gång i veckan..hehe.

Vet inte om jag ska skriva ut namnen än på mina nya grannar, tror dom precis fått reda på att dom fått lägenheten nämligen. Men jag återkommer med namn en annan gång :)

Detta var iaf en rolig nyhet idag sen har det även vart lite mindre roliga nyheter, tänker in te ens ta upp det här nu för jag blir bara förbannad. Men jag säger bara att nu får det fan va nog!!


Det gick ju bra...

Va ju lite nervös innan men allt har gått bra, över förväntan faktiskt :)

Nu vill jag bara finna den där magkänslan som talar om för mig vad som är rätt att göra.....

Tror det blir några småjobbiga dagar framöver men sen blir det nog bra.



Nu över till den trista vardagen.... disken är avklarad och jag har fått rötj upp på nedervåningen. Nu är det bara bombnedslaget kvar....övervåningen och massa tvätt som måste vikas och plockas in...tråkigt!!

Sen ska jag kila över till mamma och hoppas på att redovisningen blir klar så vi kan åka o lämna in den. Och med lite tur så kanske jag senare idag har fått ett nytt spännande uppdrag....mer om det sen :)

Hade gärna suttit kvar vid datan ett tag till nu men tyvärr så måste jag se till att få ngt vettigt gjort.


Det närmar sig....

Snart dags att bege sig men innan dess får jag nog försöka fixa till mig lite så man inte skrämmer slaget på de jag ska träffa sen :)

Älsklingen har vart så snäll så har ordnat så jag får låna svärmors bil idag, något som underlättar en del.

Ett stort tack till både älsklingen och svärmor!



Nu vill jag att alla håller tummarna för att det ska gå bra idag :)


Tisdag morgon



Så var det den tråkigaste dagen denna veckan - Tisdag!

Men ngt positivt idag iaf är att jag är ledig :)

Och idag är det dags....

..... 9:30 ska jag va iväg på ett möte som jag ser fram emot :)

Andra planer idag får bli att städa här hemma innan Liam ska hämtas, men idag ska jag inte hämta han innan efter 14:30 för han skulle iväg med dagis till Universeum idag :) Han va superglad över detta eftersom han älskar att åka dit. Hoppas han får en riktigt bra dag!

Slut på babbel...istället ska jag dricka kaffe :)


En lång dag

Idag har det vart en riktigt lång dag och jag känner att den inte är riktigt slut än.

Startade dagen med jobb, men blev tvungen att flexa ut ett par timmar pga ett möte som jag va tvungen att bege mig på. Lite jobbigt men jag hoppas att det blir bra till slut....

Sen tillbaks till jobbet och jobba till fyra, när jag väl kom hem var jag helt slut så det blev 1 timmes vila innan älsklingen kom o väckte mig o sen bar det i väg till affären och för att hämta Fredriks barn.

Sen har kvällen bestått av att få ordning på en bokföring och även Oriflame beställning, fick även gjort endel annat pappersarbete som legat och väntat men nu är det mesta klart.

Har en disk som väntar på mig men den får faktiskt vänta tills i morgon, nu ska jag bara läsa lite bloggar och sen blir det sängen. I morgon ska jag ju iväg på ett spännande möte :)

Kikar jag inte in mer i kväll så säger jag God Natt nu!!


Narkotikan ökar

Att narkotikan ökat i Mark kan man läsa om här: http://www.bt.se/nyheter/mark/narkotikan-okar-i-mark(1901073).gm

Kanske just därför marks kommun nu för tiden även kallas Knarks kommun....

Och i denna kommun ska mina barn växa upp, känns inget vidare :(

Sen tror jag inte att det bara är så  att narkotikan ökat utan att det mer beror på mer tillslag av polisen. Men de behöver göra ännu mer tillslag. Jag hoppas verkligen att de kommer göra en större satsning här i kommunen så att vi kan få se en statistik sen som visar att narkotikan sjunker.

Många alltför unga personer har mist livet pga droger och fler kommer att mista livet om det inte blir en ändring.

Nästa gång kanske det är du som läser detta som förlorar ngn i din närhet.....

Alla måste hjälpas åt att få ett stopp på detta, istället för att titta bort och blunda för det som sker så borde polisen få in mer tips tycker jag.





Jobbhelgen över

Dåligt med uppdatering här men det har sina orsaker denna helg, fest - bakis och jobb. Men nu äntligen är helgen över och en ny vecka startar i morgon.

En vecka som kommer bestå av massa jobb men även ett trevligt "möte" :)

Har mycket i huvudet just nu och känner mig ganska trött för att blogga egentligen, så det får bli lite bloggläsning nu istället så får vi se om jag återkommer senare igen.

Kram till alla mina läsare!


Ett jobbigt avsked

I kväll fick jag uppleva ett avsked som jag aldrig trott skulle bli så jobbigt.

Berättade ju häromdagen att mamma tänkte sälja sin chihuahua Mikkey Dee, och trots att jag inte är en riktig djurmänniska så har Mikkey haft en speciell plats i vår familj. Han kom in i var familj som en ny familjemedlem strax efter att min lillebror Jimmy hade gått bort. Så han blev som en tröst i familjen kan man säga.

I kväll när jag var över hos mamma fick jag reda på att hon hittat en köpare från Örebro och de är på väg hit redan i kväll för att hämta han, så helt plötsligt så blev det sista gången jag fick träffa Mikkey.

Det var otroligt jobbigt och jag blev väldigt ledsen, berättade för Robin när jag kom hem och han tyckte nog att det kändes jobbigt med. Han älskar ju verkligen hundar med. Så just nu är han över hos mamma för att busa med Mikkey en sista gång.

Egentligen borde jag passat på att ta lite kort på han innan han flyttar men jag orkar inte.

Kommer sakna han, och vågar inte tänka på att jag måste berätta detta för Liam på tisdag. han får ju inte ens chansen att säga hej då....


En sån fest...

Ida vet jag inte riktigt om jag ska skrattta eller gråta...festen var lyckad i går men ni ska bara se hur det ser ut nu. Efter att vi hade gått hem i natt så blåste det till ordentligt så hela det jättestora tältet hade rest på sig så vi fick bege oss dit igen. Just nu liger allt nerrivet med möbler hur som helst, kan tänka mig att det ser ut som värsta brakfesten!

Och snart dags att jobba....


Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra

RSS 2.0