God morgon

God morgon allihopa!

I går blev det ingen uppdatering av eftermiddagen, hann inte och hade ingen lust heller :(

Men jag hade söta Elinor på besök här igår men tyvärr var jag tvungen att rusa sen eftersom syrran ringde, jag hade missat att jag skulle vart på salongen för att bleka utväxten. Men det va bara att rusa dit så nu ser man ut som folk igen :)

Efter det var vi iväg o handlade kavaj och sljorta till Fredrik och skor till mig. Nu är det bara en kofta kvar, ska försöka ordna det idag.

Fick höra en tråkig nyhet igår med :( Det gav lite tankar men jag försökte att inte tänka på det så mycket, vill nog förtränga allt hemska som händer...har lite svårt att ta in det med...är det verkligen sant?! Återkommer till detta i ett eget inlägg sen.

Sen fick jag läsa i en annan blogg hur en person än en gång uttrycker sig på ett sätt så man börjar fundera på om personen i fråga har några känslor över huvud taget...respektlöst!

Släpper det nu och istället ska jag väcka lilleman o pussa på han lite :) Idag ska vi på inskolning på förskolan :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra