Jobb och basketlandskamp

Har ju jobbat idag, och hur många har turen att få åka o kolla på den stora basketmatchen mellan Sverige och Estland i boråshallen?

Jag hade iaf den turen :)

En fullsatt arena med ca 2500 åskådare för att se matchen, de flesta var nog där för att se Jonas Jerebko spela.

Och vem vann då?

Sverige naturligtvis, med 84-66.

Sverige låg under lite i början men de kom snabbt in i spelet och vände det, det var en riktigt bra match och jag är glad att jag fick vara på plats.

Så här kan man läsa på bt.se

Sverige vann basketlandskampen mot Estland i Boråshallen med 84–66. Jonas Jerebko var bäste svensk, och gjorde 20 poäng.
BT följde Jonas Jerebkos återkomst till Boråshallen noggrant. Jerebko var klart bäste spelare när Sverige till slut utklassade Estland med 84–66. Utöver ett par nervösa minuter i början visade Kinnas store son varför han spelar i NBA.

Inför uppkast: Det är verkligen upplagt för basketfest i kväll. Det var mycket länge sedan Boråshallens läktare var så välfyllda som i kväll. Uppskattningsvis är 2500 åskådare på plats tio minuter innan uppkast. Och alla jublade och applåderade rejält vid lagpresentationen när 11 Jerebko presenterades.

Slut: 84–66. Jonas Jerebko får pris som bäste svenske spelare. Totalt slutade Jerebko på 20 poäng, åtta returer (en offensiv), fyra assist, två stulna bollar, två fouls och tre tappade bollar på en speltid av 29.07. Hans skottprocent slutade på, tvåor: 60 procent (6/10), treor: 50 procent (1/2) och straffar: 71,4 (5/7).


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra