Måndag

Dagen går fort märker jag men i har fått gjort en hel del med :) Liam tyckte det va spännande att gå till fritids o hälsa på, tänkte vi ska gå dit en sväng i morgon med.

Har fått handlat med men tältpinnar har vi inte lyckats få tag på än, någon som vet var man kan köpa det kanske?

Sen kom ett överraskande samtal, Robin ska åka till sin pappa :) Det var inte en dag för tidigt, han har inte träffat han sen ngn gång innan jul tror jag. Så lite panikpackning och nu väntar vi på att köra han till bussen, men han ska bara va där tills på onsdag för på onsdag ska vi åka iväg med husvagnen.

Lite tråkigt för Robin bara efterson han inte lyckats få tag på någon kmpis som vill åka med, anledningen till att de inte vill är att de inte vill missa torsdagkvällen i Borås. De brukar åka in dit då o gå o kika o umgås med kompisar, tror inte de förstår vad de missar eftersom vi tänkt åka till Halmstad - Tylösand.

Snart dags att åka till stationen iaf och sen hämta tvätt hos Fredrik och sen hade vi tänkt att ge oss ut med mamma en sväng, hon ska få komma utanför marks kommun...hehe. Av olika anledningar så har hon inte vart iväg ngn stans på flera år så det kan ju bli spännande :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra