Så himla söt nyhet

Oriflame har lanserat en ny ungdomlig serie, Dare To Be.

I den serien har det kommit en ny parfym, The Babe. Den finns i tre olika dofter.



Passion Berry exploderar av saftiga röda frukter och kryddig fresia. Ett självsäkert hjärta sprider toner av ros, jasmin och liljekonvalj. Noter av patchouli och mysk dröjer sig kvar och påminner dig om hennes närvaro. 25  ml.


Crazy Kiwi förtrollar dig med livfulla noter av kiwi och ananas. Grön ros och vit fresia ger henne en kaxig touch medan varm mysk och vanilj representerar hennes mjuka sida. Kul och oförutsägbar. 25  ml.



Sweet Peach utstrålar saftig persika och söt apelsin som virvlar runt ett hjärta av diskreta blommor. Hon är granntjejen som är allas bästa kompis men sandelträ och mysk ger ett kaxigt sting till hennes annars ganska oskuldsfulla image. 25  ml

Denna passar från en ganska ung ålder tycker jag då doften inte är så stark, men framförallt så är det flaskan som är lite extra rolig. Själva parfymen gömmer sig under "dockan" som man skruvar bort, och när man får parfymen så är dockan helt vit och man får dekorera den själv med klistermärkerna som medföljer.

En perfekt present att ge bort till den unga tjejen som fyller år, eller kanske som julklapp.


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra