Ingen blogglust....

Orkar inte.....

Har ingen lust....

ÄR IRRITERAD!

Ser iaf fram emot att jobba med min gamla jobbarkompis T i kväll, och idag är det sista dagen för min elev med.... tråkigt :( En jätteduktig tjej och trevlig med :)

Önskar er alla en härlig fredag!


Kommentarer
Postat av: Ina

Men? Vad är det som hänt?:(



kramar om

2010-03-19 @ 13:53:46
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Marica ☆ Mizca ☆ Rödebäck

Näe, det kan ju finnas andra saker som gör att man vill vänta med barn. För en del kanske det är som så att dom vill festa och resa själva innan dom bildar familj, men det jag reagerade på var att en del människor verkar dra alla över en kam, dom tycker att alla unga borde leva av sig innan det är dags för familj. Men det är ju som du säger, man kan göra så mycket tillsammans med familjen. Och även om man har barn kan man faktiskt göra saker också, som du skrev som du gär... Det är ju ett bra exempel. Du har vart ensamstående men endå levt som en "icke-mamma" vid vissa tillfällen - det funkar ju =)

2010-03-19 @ 17:32:53
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Heyli

sv: snälla pojkvänner är det bästa alltså, min brukar också fara iväg och köpa godis då jag bara måste ha :) och när man får nåt sådär extra blir man ju bara så glad!

2010-03-19 @ 20:36:40
URL: http://heyli.blogg.se/



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra