Monster Jam



Detta har Robin tjatat många gånger om att han vill gå på, frågan är bara om han fortfarande vill eller om han växt ifrån det nu?! Hade vart en bra födelsedagspresent annars....

Monster Jam är tillbaka med en storslagen motorfest för hela familjen lördagen den 29 maj. De urstarka monstertruckarna är redo att utmana varandra i hårda race, prestigefyllda luftfärder och spektakulära freestylemoment.
Showstart kl 14.00 men redan klockan 10.30 är du välkommen på Pit Party. Detta kostar 75 kr per person. Då kan du titta närmare på din favoritmonstertruck, kolla banan och prata med förarna.
Du får se publikfavoriterna Grave Digger, El Toro Loco, Monster Mutt och de andra fyrhjuliga superstjärnorna i en kamp om vilken monstertruck som är snabbast, starkast och mest utmanande.
Monster Jam bjuder också på Freestyle Motorcross med några av världens absolut bästa åkare.


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej!



Jag är en av de lyckliga bloggarna som fått äran att tävla ut babyprodukter från Apoteket, hur enkelt som helst att vara med!



Jag har även andra tävlingar igång där man kan vinna:

* Hemligt paket med ursnygga bakformar

* Barnkalasprodukter

* Katvig-body

* Skor från Vincent Shoe Store

* Presentkort i en barnklädesbutik



Kika gärna in och var med! :-) Ha en fortsatt fin dag! Kram Carolina

2010-03-29 @ 11:20:15
URL: http://carolina1979.se



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra