Dagen som försvann....

Jobbade till halv tre idag och den arbetsdagen gick snabbt :) Sen blev det en stunds vila när jag kom hem, helt plötsligt var klockan halv sex och älsklingen kom hem. I väg till affären för att handla innan vi fick besök av min gamla kollega Johanna. Kvällsmat och nu är klockan så här mycket....förstår inte hur klockan redan hunnit bli så här mycket.

Lite nätshopping har hunnits med också men det kan jag inte berätta mer om just nu :)

Barnvagnar har kollats med, hjärtat har lagt undan en i Borås, har spanat in en på blocket och så ska jag kolla grannens vagn med :) Känns som jag har tre alternativ just nu....jobbigt beslut...

Något annat kul idag...innan jag gick hem från jobbet hade jag fått mail. Det va ett utbildningstillfälle i samarbete med apoteket där man får möjlighet att lära sig mer om mediciner :) Gissa vem som nappade på detta?!

25 platser finns bara men jag mailade min chef med en gång så jag hoppas verkligen att jag får gå på det. hade även med motiveringen att jag faktiskt är med i en projektgrupp i kommunen för att säkerhetställa medicinhanteringen...så jag borde verkligen få gå...eller hur?! :)

Nu är dags för sängen...och det ska bli riktigt gott...är jämt trött känns det som fast jag har faktiskt blivit lite piggare mot för några veckor sedan :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra