Mollys mat

Nu har Molly precis fått lite mat i sig, gröt äter hon varje dag en hel portion och vi har börjat med smakportioner av morotspuré och morot/potatis- puré.

Gröten gillar hon men det andra går så där, ska prova dessa sorter några dagar tills en ska hon få majspuré tänkte jag, hoppas hon gillar det bättre.

Vill inte ge henne av de sötare pureérna innan hon lärt sig att äta vanlig mat först, som dryck får hon vatten. Det är hon inte jätteförtjust i men vi provar ett tag till annars får vi väl köpa ngn dryck och bara smaksätta vattnet lite grann, vill inte att hon ska vänja sig vid att dricka massa "gott" bara.

Men i går va vi tvugna att ge henna lite katrinplommonpuré pga att hon haft lite problem med magen ett par dagar, och det gillade hon och det satta fart på magen så sen va det en glad Molly igen :)

Det märks på Molly nu att hon äter mycket mer för hon börjar bli lite rundare, ska bli kul att se vad hon väger nästa gång.

Nu vill hon ha mammas uppmärksamhet så det är bäst att lämna datorn ;)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra