Sista dagen på 2011

Sista dagen på året startas upp med en kall morgon fast det är ändå en fin dag. Liam har klätt sig för utelek och är nu ute med kompisarna och leker :)

Molly röjer runt här som vanligt och tonåringen i huset sover än.....

En helt vanlig dag här på vrågärdet alltså ;)

Fredrik är uppe i huset sen några timmar tillbaks och grejar, lite senare idag ska vi lösa av varandra så jag åker upp en stund och målar. kanske inte bästa dagen idag att byta fönster men förhoppningsvis så blir ngt fönster bytt iaf, har ju väntat på det ett tag nu :( Behöver få lagat handtaget på ett fönster i vårat sovrum med eftersom inte det går att stänga riktigt och ni kan ju tänka er så kallt det blir nu :(

Lite om gårdagen nu med...vi hade ju besök av Fredriks x-bonusbarn med respektive och eftersom båda fyllt år nyligen med så blev det kombinerad födelsedagspresent/julklapp till dom. Lite fantasilöst av oss kanske men de fick presentkort, ganska bra ändå så kan dom köpa vad dom själva vill ha.

Lilla Benjamin fick också både julklapp och födelsedagspresent, vi hade ju tyvärr inte firat han sen han fyllde 1 år :( (skäms på oss)
Han fick iaf ett garage med några bilar och så hade jag köpt kläder till han. Lite kul faktiskt att få köpa pojkkläder :)

Vi hade gjort det enkelt för oss i går och beställt smörgåstårta som vi bjöd på, längtar verkligen tills vi flyttat så det blir lättare att bjuda hem folk.

Det va en trevlig kväll och Molly tyckte det va kul med Benjamin. Hon fick t.o.m en puss av han...hehe.

Nu ska jag försöka sätta lite fart här hemma, tänkte förbereda lite inför maten i kväll så slipper man det sen om jag nu åker till huset och målar. I år är det bara jag, Fredrik, Robin och Molly som firar nyår ihop. Nästa år firar vi alla ihop igen!

Hur ska ni fira nyår?

Kommentarer
Postat av: Jane

Molly och Benjamin var så goa ihop nu när de är mer medvetna om varandra, haha! :-)



Bil-leksaken uppskattades verkligen ska du veta! Han har suttit med den i sitt nya tält hela morgonen och lekt :-D Tack för presentkortet förresten, det var också en riktigt uppskattad present :-)

2011-12-31 @ 12:38:25
URL: http://www.janekallqvist.se



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra