Sovmorgon

Har fått mig en ordentlig sovmorgon idag tack vare hjärtat....tack :)

Behövde verkligen det, nätterna är väldigt jobbiga just nu. Har jättesvårt att somna och sen vaknar jag massa gånger varje natt :(

Älsklingen skulle vara hemma idag för att Wilma är sjuk så han var så snäll att han gick upp tidigt med Liam och körde han till skolan, och nu har han åkt iväg för att hämta han....jag blir riktigt bortskämd :)

Strax efter jag hade gåt upp och när jag satt med mitt kaffe i soffan så ringde det på dörren..... Det var han som skulle leverera vårat skötbord...jippi!!

En sån supersnäll människa, vi hade ju hittat ett skötbord på blocket som vi ville ha men det var ganska långt bort. Men hon som sålde det hade en bror som skulle till Borås idag så vi hade bestämt att han skulle ta det med sig och sen skulle han åka runt kinna och ringa när han närmade sig så skulle vi möta upp han....men eftersom han hade en bra GPS i bilen så körde han direkt hem till oss :)

Så när hjärtat kommer tillbaks så ska han få skruva ihop skötbordet :)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra