Första gången...

Någon gång ska väl va första gången?!

Och i går va det just det för Liam.

Liam var alltså på cirkus i går för första gången :)

Anledningen till att han inte vart på cirkus innan är för att han är väldigt allergisk mot hästar, det räcker att man är i en miljö där det förekommer hästar så får han kli i ögonen och de börjar rinna.

Men han har alltid velat gå på cirkus och alla barn bör få uppleva det iaf en gång tycker jag så vi hade bestämt att han skulle få testa. Han fick allergimedicin innan och detta var en mindre cirkus och vi betalade endast 60 kronor så om det inte skulle funka så var det ju inte så mycket pengar vi förlorade.

Och det gick rätt så bra faktiskt, men i slutet så började han känna av lite kli i ögonen och näsan hade börjat rinna väldigt mycket så han kände själv att det fick räcka så vi åkte och hämtade han. (han va där med sina treakusiner)

Han var iaf väldigt nöjd med kvällen och det är ju huvudsaken.

( Men nu på morgonen förstod jag att anledningen till att näsan rann i går berodde antagligen inte på en allergisk reaktion, han har antagligen åkt på en förkylning för näsan rinner på han idag med)


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra