Uttråkad!

Skrev ju tidigare att Fredrik fått migrän idag så jag konstaterade ganska snabbt att dagens planer får läggas på is. Begav mig istället ut på en promenad ner till kinna, hade ju lovat Liam att fixa present eftersom han ska på kalas i morgon. Tog en sväng in till apoteket med och köpte värktabletter till Fredrik. Lindex och kapp Ahl fick sig ett besök med.

Egentligen hade jag bhövt kolla på byxor till mig för jag har ett enda par jeans som jag får på mig och ett par svart tights och även några mjukisbyxor...bara att konstatera att jag måste införskaffa mig nya byxor :( Men eftersom jag hade lillan med mig så hoppade jag över det idag, får ingen ro till att prova kläder när hon är med.

Väl hema igen så fanns det ingen Fredrik på soffan längre...antar att han förflyttat sig upp till sängen. ( har inte kollat, jag bara antar det )

Hur länge han tänkt lligga idag vet jag inte och jag tänker inte störa han heller, bättre han får vila så han blir bättre. Lite tråkigt bara för jag är rastlös och så är det ju typiskt att han blir dålig nu på helgen när jag kan få lite avlastning här hemma så jag får gjort lite annat med...har massa jag skulle behöva göra. Men det får bli en annan dag...

Nu hojtar Molly på mig så nu ska jag mysa med henne en stund sen får jag väl se vad jag hittar på.


Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra