1 Januari 2012

Nyårsafton 2011 - En lugn afton tillsammans med hjärtat och lilla Molly
En erfarenhet rikare blev vi med.....

Så är det alltså nu 2012, dags att tänka på det när man ska skriva datum :)

Har haft en bedrövlig natt, har kommit in i en sån period då jag inte kan somna....skitjobbigt!
När klockan var fyra gick jag och la mig på soffan och efter kanske en halvtimme så somnade jag där tillslut. Antar att det beror på att man är så uppstressad hela tiden nu inför renoveringen av huset osv.

Och på tal om renoveringen så har hjärtat startat upp det nya året med att åka till huset för att fortsätta, skulle tro att jag åker dit senare idag och tar över. Nästa vecka borde vi ha vatten så jag kan komma igång med städningen!

Själv så startar jag uppd et nya året med att ha bokat upp mig i tvättstugan, det blir mycket tvättande nu innan flytten. Är skönt att ha tvättat upp så mycket som möjligt innan, även sånt som kuddfodral, filtar m.m

Idag har jag även gett mig på soffan, har tagit bort kuddfodralen sitt ryggdynorna och nästa gång tänkte jag ta sittdynorna. Det är ett jädra jobb men skönt när det är gjort och få frächat upp soffan lite.

Molly är i full fart här idag och röjer runt som bara den, tur att ngn är pigg idag ;) Och hon vaknade inte av alla smällare i natt heller...hon sov så gott så :)

Dags för nästa vända till tvättstugan nu!

Kommentarer



Du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:



Trackback

Om

Välkomna till min blogg! Presentation kommer inom kort och fram tills dess så tveka inte att fråga om det är något ni undrar över. Lämna gärna en liten kommentar när ni vart här. //Petra